Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nanoleaf Lys Panels Screw Mount Kit

Til forrige side
Type: TilbehørProducent: Nanoleaf
  • Nanoleaf_Light_Panels_Srew_Mount_Kit
212,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Perfekt til montering af dine lette paneler på ujævne eller porøse overflader, hvor det medfølgende skum-tape ikke er egnet.

Om producenten
University of Toronto i Canada var stedet, hvor tre unge ingeniører lærte hinanden at kende og besluttede, at de ville revolutionere belysningsindustrien. De tre venner grundlagde Nanoleaf i 2012, og i dag er virksomheden til stede på over 40 markeder med kontorer i Toronto, Paris og Shenzhen i Kina. Firmaets mission er at udvikle produkter, som endnu ikke findes. Hvis andre har skabt noget lignende, gider de ikke røre ved det. Den filosofi har ført til en ny æra for smart home-teknologi centreret omkring personalisering – en verden uden begrænsninger med uanede muligheder for vores mest elskede sted: boligen.

Lyspaneler og canvas

Mest banebrydende er Nanoleaf’s lyspaneler, der kan monteres på alle overflader, som fungerer via wifi og styres fra mobiltelefonen eller med stemmen. Kan bruges som funktionelt lys til arbejde, læsning osv. og som hyggebelysning med millioner af farver. Du kan endda få lyset til at variere i takt til musikken. Produkterne fra Nanoleaf giver dig helt nye muligheder for at indrette boligen med spændende belysning.