Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nanoleaf light panels

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Nanoleaf
Nyhed
Pladsholder
1.775,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nanoleaf light panels er lysplader som skabt til at være gamerudstyr som giver dig nemlig mulighed for at skabe den ultimative oplevelse.

De er dog ikke kun beregnet til gamere, de kan også give liv til et hvilket som helst rum, om det er køkkenet, stuen eller andre rum.

Nanoleaf light panels fungerer sådan:

Nanoleaf Aurora panelerne sættes nemt sammen, ved at klikke dem sammen og derefter kan du klistre dem op på væggen med tapen som medfølger.

Starterkittet består af 9 paneler
Du kan dog udvide med op til i alt 30 paneler pr. Starter Kit
Hver enkelt panel kan lyse i sin egen farve
Nanoleaf er: Home-Kit Kompatibel
Nanoleaf har ikke brug for en Bridge eller Hub
Monteres let på væggen med medfølgende tape

Om producenten
University of Toronto i Canada var stedet, hvor tre unge ingeniører lærte hinanden at kende og besluttede, at de ville revolutionere belysningsindustrien. De tre venner grundlagde Nanoleaf i 2012, og i dag er virksomheden til stede på over 40 markeder med kontorer i Toronto, Paris og Shenzhen i Kina. Firmaets mission er at udvikle produkter, som endnu ikke findes. Hvis andre har skabt noget lignende, gider de ikke røre ved det. Den filosofi har ført til en ny æra for smart home-teknologi centreret omkring personalisering – en verden uden begrænsninger med uanede muligheder for vores mest elskede sted: boligen.

Lyspaneler og canvas

Mest banebrydende er Nanoleaf’s lyspaneler, der kan monteres på alle overflader, som fungerer via wifi og styres fra mobiltelefonen eller med stemmen. Kan bruges som funktionelt lys til arbejde, læsning osv. og som hyggebelysning med millioner af farver. Du kan endda få lyset til at variere i takt til musikken. Produkterne fra Nanoleaf giver dig helt nye muligheder for at indrette boligen med spændende belysning.