Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nanoleaf Adapter

Til forrige side
Type: TilbehørProducent: Nanoleaf
Pladsholder
2.218,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Dit DMX-univers er ved at blive meget mere interessant. Introduktion af Nanoleaf DMX-adapter, der er specialbygget med behovene fra kommercielle og professionelle belysnings-folk i tankerne. Tilslut dine Nanoleaf-lys-paneler til DMX-adapteren, og adapteren til et DMX512-kompatibelt kontrolkort for at tilføje denne fordybende lys-oplevelse til dit univers.

FUNKTIONER
Røde, grønne, blå og hvide adresseres individuelt som DMX-kanaler
Hver adapter understøtter op til 30 paneler (Maks. 128 paneler pr. DMX-univers)
Paneler afsløres automatisk ved opstart (Nanoleaf-app kræves ikke)
DMX512-kompatibelt kontrolkort er ikke inkluderet og kræves for korrekt drift
Inkluderer EU-type C-stik
Arbejder kun med Nanoleaf Light Panels
Bemærk, at dette er et professionelt belysnings-produkt og ikke er beregnet til brug i hjemmet.

Om producenten
University of Toronto i Canada var stedet, hvor tre unge ingeniører lærte hinanden at kende og besluttede, at de ville revolutionere belysningsindustrien. De tre venner grundlagde Nanoleaf i 2012, og i dag er virksomheden til stede på over 40 markeder med kontorer i Toronto, Paris og Shenzhen i Kina. Firmaets mission er at udvikle produkter, som endnu ikke findes. Hvis andre har skabt noget lignende, gider de ikke røre ved det. Den filosofi har ført til en ny æra for smart home-teknologi centreret omkring personalisering – en verden uden begrænsninger med uanede muligheder for vores mest elskede sted: boligen.

Lyspaneler og canvas

Mest banebrydende er Nanoleaf’s lyspaneler, der kan monteres på alle overflader, som fungerer via wifi og styres fra mobiltelefonen eller med stemmen. Kan bruges som funktionelt lys til arbejde, læsning osv. og som hyggebelysning med millioner af farver. Du kan endda få lyset til at variere i takt til musikken. Produkterne fra Nanoleaf giver dig helt nye muligheder for at indrette boligen med spændende belysning.