Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset Vetra P gulvlampe

Til forrige side
Type: LED gulvlamperProducent: Marset
  • Marset Vetra P gulvlampe sort
  • Marset Vetra P gulvlampe hvid
  • Marset Vetra P gulvlampe sort_miljø1
  • Marset Vetra P gulvlampe sort_miljø
8.775,00 kr
8.775,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Marset Vetra P gulvlampe er designet af Joan Gaspar i 2018. Gulvlampen er med moderne linjer, og et mundblæst hvidt opalglas.
Marset Vetra P gulvlampe giver et varmt nedadrettet lys, der er ideelt til hyggekrogen i stuen.
Ved første øjekast ligner Vetra lampen en traditionel mundblæst glas lampe, men når vi tænder for lyset får vi en overraskelse. Designer Joan Gaspar benytter glasset som en reflektor. Tanken med lyskilden udenfor, og ikke inde i skærmen, giver et skønt nedadrettet lys hvor der er brug for det.

230V
11,3W
2700 Kelvin
1066 lumen

Ø: 32cm glas
H: 1320cm

Leveres inkl. sort ledning m/ 3-trins dæmper påbygget

Se mange andre flotte Marset lamper

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

11W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Lumen

1050

Farve

,

IP

20

Om producenten
Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.