Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset Tam Tam 4 pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Marset
8.475,00 kr
8.475,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Marset Tam Tam 4 pendel er lampen som sætter det hele lidt på hovedet og giver spil i din hjemlige udsmykning Tam Tam lampen kan sammensættes af hvid, sort, orange, grøn, grå, brun, sand og grå ….valget et helt dit eget.

Ser også Marset Tam Tam 6 pendel her

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

5x42W

Fatning

5xE14

Farve skærm 1

Sort, Hvid, Orange, Grøn, Brun, Blå, Sand

Farve skærm 2

Sort, Hvid, Orange, Grøn, Brun, Blå, Sand

Farve skærm 3

Sort, Hvid, Orange, Grøn, Brun, Blå, Sand

Farve skærm 4

Sort, Hvid, Orange, Grøn, Brun, Blå, Sand

Om producenten
Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.