Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset Scotch Club 41 pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Marset
6.499,00 kr
6.499,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Marset Scotch Club 41 pendel har taget udgangspunkt i den velkendte roterende discokugle. 72 facetter reflekterer lyset i alle retninger og samtidig, på afstand, fremhæver sin unikke form. Fremstillet ved traditionel keramisk design proces er Marset Scotch Club 41 pendel brændt fire gange. Der er benyttet en speciel glasur fremstillet til denne kollektion, og stråler derved i et varmt højkvalitets materiale som guld. Marset Scotch Club C er tilgængelig i farverne hvid, blå, terracotta eller sort keramik og med flot hvid eller guld indfarvning. 230V Max 48W G9 sokkel Ø 41cm H 34cm Leveres ekskl. lyskilde. Elministeren anbefaler at benytte G9 Hi-Pin Eco som kan købes her

Produktspecifikationer
Model

Hvid/Hvid, Terracotta/Hvid, Blå/Hvid, Sort/Hvid, Hvid/Guld, Terracotta/Guld, Blå/Guld, Sort/Guld

Om producenten
Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.