Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset Scantling væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Marset
  • Marset Scantling væglampe hvid Elministeren
  • Marset Scantling væglampe hvid Elministeren
  • Marset Scantling væglampe deko Elministeren
3.375,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Marset Scantling væglampe er moderne lampe med organiske former…og personlighed. Samspillet af geometriske former i kombination med massivt egetræ og hvide farver giver en hjemlig og hyggelig belysning. Lampen leveres med afbryder monteret bag på lampens skærm.

H 26,5cm

Ø 13,5cm vægbase

Ø 9cm skærm

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

50W

Fatning

E27

Farve

IP

20

Om producenten
Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.