Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset Plaff-On 33 loftlampe

Til forrige side
Type: LoftlamperProducent: Marset
  • Marset Plaff-On 33 loftlampe sort Elministeren
  • Marset-Plaff-On-33-loftlampe-sort-Elministeren.jpg
  • Marset-Plaff-On-20-loftlampe-sort-Elministeren.jpg
2.489,00 kr
2.489,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Marset Plaff-On 33 loftlampe er klassisk og elegant lampe som giver et blødt og behageligt lys og samtidig kaster lyset både nedad og opad. Den udvendige ring i sort og den indvendige ring er hvid og virker som reflektor til det mundblæste hvide glas.

Ø 33cm

H: 13cm

Brand

Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga – populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Produktspecifikationer
Spænding

Wattage

E27 max 2x8W, LED 29W

Fatning

2xE27, LED

Farve

IP

IP54

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter