Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset Ginger 20M bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: Marset
Nyhed
  • Marset-Ginger-20M-bordlampe-eg-Elministeren.jpg
  • Marset-Ginger-bordlampe-M20-wnege.jpg
  • Marset-Ginger-bordlampe-M20_miljoe2.jpg
  • Marset-Ginger-bordlampe-M20_miljoe1.jpg
  • Marset-Ginger-bordlampe-M20_miljoe.jpg
2.849,00 kr
2.849,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Marset Ginger 20M bordlampe er en elegant batteri bordlampe. Designer Joan Gaspar har lavet en lækker træoverflade på skærmen og lampefoden. Træ er normalt meget svært at forme, derfor har man med Ginger valgt at presse træ og papir til denne flotte overflade i varianterne wenge og lys eg.

På lampefoden sidder lysdæmperen, som har tre trins lysstyrke. Marset Ginger 20M bordlampe oplades via et USB stik. Ved fuld opladning, kan den lyse 20 timer ved lav styrke med stemningsfuldt hyggelys. På midterste styrke 10 timer, og hvis man tænder for fuldstyrke, holder den 5 timer. Batteriet i bordlampen er let at lade med den medfølgende oplader og kabel med USB stik.

Ø: 19,5cm skærm

Ø: 14cm fod

H: 30cm

Se også andre spændende Marset lamper

Brand

Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga – populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

3W

Farvetemperatur

Fatning

LED

Lumen

470

Farve

,

IP

20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter