Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset Funiculi fabric gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Marset
  • Marset funiculi fabric gulvlampe Elministeren
  • fttJRQcH.jpeg
  • iWJKsYhK.jpeg
  • Marset Funicul Fabric gulvlampe sand Elministeren
  • Marset Funicul Fabric gulvlampe hvid Elministeren
3.195,00 kr
3.195,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Marset Funiculi fabric gulvlampe er en af ​​Marsets mest eksemplariske lamper.

Designet er over 30 år gammel, men er stadig lige så moderne og funktionel som den dag den blev designet. Med sin direkte eller indirekte lys, let justerbare højde og variation af lyse og dæmpede farver er og bliver Marset Funiculi fabric gulvlampe en favorit.

Brand

Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga – populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Produktspecifikationer
Farve

,

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter