Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset FollowMe Plus

Til forrige side
Type: UdendørslamperProducent: Marset
  • 5TOCMKdf.png
  • Marset-followme-plus-bordlampe-Elministeren.jpg

Inspiration

2.475,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Marset FollowMe plus

Denne lampe er den største af FollowMe lamperne. Denne Marset FollowMe plus, er 43,5 cm. høj og derfor både velegnet som stuelampe, samtidig med den stadig er en tilpas størrelse til at tage med rundt. Dette uanset hvor du lige har behov og lyst til lidt ekstra hygge stemning.

En lampe i et fantastisk design, skabt på baggrund nytænkning, kvalitet og design. Her får du en super funktionel LED lampe, med indbygget lysdæmper i 3 trin. Dermed kan du let og til enhver tid, skabe lige netop det lys og den stemning du ønsker.

Plus modellen, er som sin ”lillebror” trådløs, hvilket betyder du har uanet frihed til at tage den med.

Se også Marset Bicoca bordlampe her

Marset FollowMe plus – velegnet alle steder:

Denne model er perfekt både som fast møbel indendørs, men bestemt også som følge. Selv om Marset FollowMe plus er ca 14 cm. større end den lille model Follow me bordlampe, er den ikke for stor til at tage med rundt.

Marset FollowMe plus er fantastisk til at tage med over alt. Om det er på terrassen, i sommerhuset eller i haven til et koldt glas vin, mens du nyder solnedgangen. Marset FollowMe plus giver dig nemlig frihed til at vælge.

Specifikationer på Marset FollowMe plus:

• Mål: 43,5 cm. høj

• Har en vippebar skærm

• Håndtag i smukt eg, formet som en hank, der gør den let at tage med

Da Marset FollowMe plus, er let og enkelt at lade op, dette gøres via et USB og så er din lampe hurtigt klar til 20 timers hygge igen.

Alle vil få glæde af en Marset FollowMe plus:

FollowMe lamperne har i den grad taget verden med storm og selv mange store hotelkæder har det seneste år taget lampen til sig. For den åbner for muligheder de ikke tidligere har haft. Nu kan man nemlig skabe forskellige setup og flytte rundt på ”hyggekroge” uden hele tiden at skulle sikre sig, der er lys installeret, for det tager man jo bare med – når man altså har en FollowMe plus lampe.

I det private hjem, har lampen ligeledes åbnet op for nye og unikke muligheder, for at skabe hyggekroge. En FollowMe plus lampe er bare helt fantastisk og giver dig mulighed for at være lige der i nu`et og hygge dig, også selv om solen er gået ned.

Læs mere

Brand

Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga – populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

3.2W

Fatning

LED

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter