Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset Cala P140

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Marset
  • Marset-Cala-P140-gulvlampe.jpg
  • Marset-Cala-P140-gulvlampe_miljoe.jpg
  • Marset-Cala-P140-gulvlampe_miljoe1.jpg
9.895,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Marset Cala P140 gulvlampe er flot og moderne designet af Joan Gaspar i 2012, med inspiration fra et klassisk kunstnerisk staffeli. Marset Cala P140 har en lampeskærm i stærk polyester i farven perlehvid, og dens ben i eg. Gulvlampen giver et varmt og behageligt lys, der gør sig godt inde i stuen og køkkenalrummet samt soveværelset.

230V

Max 2x77W – 3xE27 sokkel

Ø: 57cm

H: 140cm

Leveres inkl. ledning m/afbryder og ekskl. lyskilder

Se også Marset Scantling P73 gulvlampe

Brand

Marset

Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga – populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Farve

Størrelse

140cm

IP

20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter