Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Marset Bicoca bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: Marset
  • Marset Bicoca bordlampe pink situ Elministeren
  • Marset Bicoca bordlampe pink Elministeren
  • Marset Bicoca bordlampe hvid Elministeren
  • Marset Bicoca bordlampe gul Elministeren
  • Marset Bicoca bordlampe blå Elministeren
  • Marset Bicoca bordlampe antracit Elministeren
1.375,00 kr
1.375,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Marset Bicoca bordlampe er sidste skud på stammen fra de spanske designere som laver lækre produkter som både er funktionelle og skønne at se på.

Den skønne Marset Bicoca bordlampe få s i moderne farver og med mulighed for at oplade og transportere rundt hvor der er brug for lys.

Leveres inkl. 3.2W LED 2700K og 478 lumen.

Fuld opladning holder til 5 timer 100%, 10 timer på 50% og 20 timer på 25% belysningsstyrke.

Se også Marset Follow Me bordlampe eller Flos Bellhop bordlampe her

Produktspecifikationer
Farve

, , , , ,

Om producenten
Godt lys og forskellige effekter. Dette er afsættet for spanske Marset, som har mange designperler bag sig. Siden virksomheden blev grundlagt i 1940 har dens fokus været at skabe æstetiske lamper, som skal bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet.

Klassiske linjer

Hos Marset arbejder man ud fra en overbevisning om, at et godt design tager udgangspunkt i klassiske linjer, som producerer et smukt lys og skaber forskellige effekter. Dette afspejles i deres unikke og stilfulde lamper.

Discoco og Maranga - populære klassikere

Elministeren forhandler alt inden for Marset-lamper. Både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper. Alle har det til fælles, at de både er teknisk i orden og samtidig flotte og innovative at kigge på. Blandt Marsets mest anerkendte designlamper er bl.a. de overdådige pendler Discoco og Maranga, som er sammensat af 32 stykker, der danner en rund cirkel og skaber et dynamisk og spændende lys. Begge forhandles hos Elministeren. Disse lamper har taget det skandinaviske marked med storm.