Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Lumiere Lassoni PD-3 pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Lumiere
  • Lumiere Lassoni PD-3 pendel Elministeren
2.450,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Lumiere Lassoni PD-3 pendel er flot moderne i elegant design opnået ved hjælp af opspændte snore i sort. Ophæng/roset fremstillet i børstet nikkel og skærm i tekstil/satineret akrylglas.

Ø15cm x 2,5cm roset

Ø45cm x 25cm skærm

Leveres inkl. 1,5mtr wire for ophæng og 3 stk. LED lyskilde.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

3×9.5W

Fatning

3xE27

Farvetemperatur

Lumen

3×806

Farve

Vægt

2.50kg

IP

20

Om producenten
Lumiere er en dansk innovativ belysningspartner grundlagt i 1987 af Ole Grundholm og sønnerne Henrik og Michael Grundholm. De har gennem årene introduceret både halogenpæren, wiresystemet og magnetskinnen på det danske belysningsmarked. De sælger egne produkter, men samarbejder også med belgiske Deltalight og italienske Egoluce, som vi forhandler her i webshoppen.

Teknisk på forkant

Med afsæt i en klar ambition om at være på forkant med den tekniske udvikling er Luminere tre år i træk kåret til Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen.

Frontløber i belysbningsbranchen

Lumiere er et godt eksempel på et brand, der designer deres lamper ud fra en bæredygtig tilgang til miljøet. Deres produktprogram byder på mange muligheder, som gør det nemt at tænke stilfuld og energibesparende belysning ind i indretningen. Derfor er vi glade for, at vi hos Elministeren forhandler både loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper fra Lumiere, ligesom vi har lamper til bad og udendørs brug.

Læs mere