Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Sky D63 solcellelampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Luceplan
  • Luceplan-Sky-D63-solcellelampe-Elministeren.jpg
  • 2420.jpg
3.925,00 kr
3.925,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Luceplan Sky D63 solcellelampe er den flotte, æstetiske løsning som samtidig er miljøvenlig. Solcellelamper oplades ved hjælp af solceller i dagtimerne og lyser om aften på den opladede energi.

Højde: 28cm eller 70cm

Bredde: 20cm

Dybde: 16cm (på toppen)

Leveres inkl. opladelige batterier og inkl. 2x5W E14 LED lyskilder

IP65

Brand

Luceplan

Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje.
Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

2x5W

Fatning

2xE14

Farve

Alu,  Hvid, Valnød

Højde

28cm, 70 cm

IP

65

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter