Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Mirandolina bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Luceplan
2.995,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Denne flotte Luceplan Mirandolina bordlampe er designet i 2005 af Paolo Rizatto. Bordlampens størrelse skal fremhæve og indeholde forskellige funktionaliteter. Det er på en og samme tid både holder for pæren, holder for skærmen, forbindelse gennem standeren forbundet til foden. Samtidig indeholder den også knappen for tænd/sluk eller justering af lysintensiteten.

Højde: 51,3cm

Fod: 15x15cm

Leveres ekskl. lyskilde

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

42W

Fatning

E14

Dæmpning

IP

20

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.