Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Light Disc Ø40 loftbeslag

Til forrige side
Type: TilbehørProducent: Luceplan
1.150,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Luceplan Light Disc Ø40 loftbeslag som gør at du kan lave samme stil både inde og ude med en og samme lampe… Min. højde 30cm Max. højde 180cm Beslaget fås kun i hvid. BEMÆRK… lampen bliver IP20 når dette loftbeslag monteres

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.