Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Light Disc Ø32 væglampe – inkl. lyskilde

Til forrige side
Type: HavelamperProducent: Luceplan
2.099,00 kr
2.099,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

LUceplan Light Disc Ø32 væglampe  er en elegant og stilsikker lampe som kan passe ind mange steder. Diffuser lukkesystemet er lavet som en urkasse, tillader udskiftning og rengøring af reflektor hurtigt og nemt.

Dybde: 5,50cm

Ø 32cm

Leveres inkl. 22W T5 2GX13 lysstofrør.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

22W

Fatning

2G13

Diffuser

Opal,  Transparent

Farve

Transparent , Hvid

IP

65

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.