Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Google væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Luceplan
  • Luceplan Google væglampe Elministeren
  • Luceplan D52 Google væglampe Elministeren
  • Luceplan Google væglampe Elministeren
970,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Luceplan Google væglampe er et utraditionel design som smiler til rummet og dig…overfladen er iridesceret og skifter farve i forhold til den vinkel du møder lampen med.

Højde: 32cm

Længde: 18cm

Dybde: 14cm

Leveres ekskl. lyskilde

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

42W

Fatning

E14

Farve

IP

40

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.

Læs mere