Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Curl bordlampe

Til forrige side
Type: LED lamperProducent: Luceplan
2.715,00 kr
2.715,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Den flotte Luceplan Curcl bordlampe er designet af Sebastian Bergne i 2012. Luceplan Curl bordlampe, er i en form af skarp originalitet, og udtrykker en kompleks design tanke hvor både form, funktion og udseende går op i en højre enhed. Luceplan Curl bordlampe har indbygget et specielt LED-modul hvor det er muligt at styre farvetemperaturen fra 2400 til 3500Kelvin, muliggjort ved hjælp af en simpel rotation af diffuseren. Afbryderen midt på foden har også en indbygget lysdæmper.

H:26cm

D:23cm

B:21cm

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

8W

Fatning

LED

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

90

Lumen

241

Spredning

110gr.

Farve

,

IP

20

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.