Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Constanza D13 bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Luceplan
3.525,00 kr
3.525,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Luceplan Constanza D13 bordlampe er designet i Paolo Rizatto i 1986. Du vil opleve en flot og klassisk Luceplan Constanza bordlampe som giver indtryk af moderne teknologi og tradition. Den udskiftelige lampeskærm giver et blødt og behageligt lys. Ligeledes kan du ved et let tryk på lysdæmperen skifte mellem 4 lysniveauer eller helt slukke for lampen mens du kan justere højden ved hjælp af teleskoparmen.

Højde: 76-110cm

Fod: 18x18cm

Skærm: Ø40cm

Leveres ekskl. lyskilde

Se også de andre lækre Luceplan lamper

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

140W

Fatning

E27

Dæmpning

Farve fod

Sort, Alu, Off-hvid

Farve skærm

Hvid,  Sort, Rød,  Blå, Gul, Grå , Grøn, Pink

IP

20

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.