Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Chichibio gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Luceplan
3.490,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Denne skulpturelle Luceplan Chichibio gulvlampe er designet af Domenico Perrucci i 2001. Chichibio giver lys på hviklen som helst loftdel uden at du skal bore i loftet. Det er en teleskopisk stang med mekaniske skruer som giver dig mulighed for at sætte lampen op mellem gulv og loft. Teleskoparmen kan justeres i højden fra 2.2 til 3.3 meter og der er indbygget lysdæmper i fodstøtten.

H: 220-330cm

Ø 29cm

Leveres inkl. E27 dæmpbar LED lyskilde

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

205W

Fatning

E27

Dæmpning

Farve

IP

20

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.