Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Luceplan Any væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Luceplan
3.625,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Luceplan Any væglampe er designet i 2010 af Format Design Studio. Essentiel og aldrig den samme, sådan fremtræder Luceplan Any væglampe. Any er en væglampe som er smuk og modular. Den kan repetere sig selv ved hjælp af et beslag som sikrer at to moduler passer perfekt sammen. Luceplan Any væglampe giver et indirekte lys via sin LED lyskilde som sikrer et lavt strømforbrug.

Længde: 23cm

Højde: 12cm

Dybde: 9cm

Beslag til samling af armaturer kan tilkøbes her

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

24W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Lumen

684

Farve

Hvid

IP

20

Om producenten
Light is life, and good lighting is a necessity. Sådan lyder ordene fra italienske Luceplan, som siden virksomheden blev grundlagt i 1978, har designet og produceret moderne lamper, der oser af eksklusivitet og samtidig er energibesparende og venlige mod miljøet.

Tilpasset moderne arkitektur

Arkitekterne Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi står bag Luceplans lamper, der tager afsæt i treklangen erfaring, forskning og innovation og som er nøje tilpasset moderne arkitektur. Stilen er let og enkel med et moderne snit og et særdeles funktionelt lys.

Kvalitet, eksklusivitet og bæredygtighed

Luceplan har i hele produktionsprocessen miljøet og detaljen for øje. Luceplan er blandt andet kendt for den smukke Hope pendel, som er en nyfortolkning af den gammeldags krystal-lysekrone. Hos Elministeren kan du købe bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Fælles for lamperne er, at de er skabt på baggrund af et ønske om at udvikle innovative, funktionelle og kreative løsninger, hvor bæredygtighed og sans for detaljer er forudsætningen for et fuldendt design.