Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

LP Koglen Ø600 LED poleret stål bluetooth

Til forrige side
Type: LED-loftlamperProducent: Louis Poulsen
  • Louis Poulsen Koglen ø600 børstet stål Elministeren
72.995,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Ikke på lager

Info

Ikoniske Poul Henningsen har designet LP Koglen Ø600 LED poleret stål bluetooth som formentlig ikke behøver nærmere introduktion. Se også andre lækre Louis Poulsen lamper her.

Lampen leverer et 100 % blændfrit lys via 72 nøjagtigt vinklede blade, fordelt i 12 unikke rækker med seks blade i hver, oplyser både selve armaturet og udsender et rundsymmetrisk komfortabelt lys. Armaturet leverer et både dekorativt og smukt lys. Med en energieffektiv LED variant bibeholdes den høje lyskvalitet og atmosfære omkring produktet.

Lampen er udstyret med Bluetooth, så Du kan dæmpe lyset via din smartphone.

Leveres inkl. 4mtr ledning, wireophæng og LED-driver i baldakin.

Brand

Louis Poulsen

Hvis vi siger koglen og PH-lampen, så ved de fleste, hvad vi taler om. Louis Poulsen er uden sammenligning én af de mest kendte danske lampeproducenter. De meste kendte og populære lamper i sortimentet er den klassiske PH lampe (opkaldt efter Poul Henningsen), som har eksisteret og overlevet på fornemmeste vis i flere årtier, og koglen, som blev udviklet i 50’erne. Begge er tidløse klassikere, der oftest går i arv og har stor affektionsværdi for både unge og gamle.

Arkitektonisk og dekorativ belysning

I tæt samarbejde med designere, arkitekter og andre talenter har den kendte lampeproducent etableret sig som en nøgleleverandør af arkitektonisk og dekorativ belysning på det globale marked. Louis Poulsens sortiment spænder fra belysning til private hjem og haver til offentlige steder og store bygninger. Udover deres egne produkter samarbejder de med andre lysfabrikanter for at tilbyde de bedste belysnings-løsninger med afsæt i en forpligtelse til at skabe design, der skaber lys.

Det lette udtryk er populært

Hos elministeren finder du et bredt udvalg af Lois Poulsen-lamper. Én af vores bestsellere er Enigma, som er designet af Shoichi Uchiyama i 2003. Lampen er kendt for sine svævende skærme i helt tynde wirer, som giver et let og transparent udtryk.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

96

Fatning

LED

Farvetemperatur

Lumen

2362

Lumen/Watt

25

Farve

Vægt

27.30kg

IP

20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter