Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Louis Poulsen Patera LED Ø450

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Louis Poulsen
  • Louis-Poulsen-Patera-LED-Oe450-pendel-Elministeren.jpg
  • Louis-Poulsen-Patera-LED-Oe450-pendel-deko-Elministeren.jpg
  • Louis-Poulsen-Patera-LED-Oe450-pendel-Elministeren.jpg
8.499,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Louis Poulsen Patera LED Ø450 pendlen er en lysende kugle bestående af små diamantformede celler. Hver celle er omhyggeligt designet til at fange lyset og indkapsle lyskilden, så den ikke kan ses fra vinkler over 45 grader. Under 45 grader er cellerne åbne, så de kan reflektere lyset nedefter. Se også andre lækre lamper fra Louis Poulsen her

Ø 450mm

Leveres med 4 meter ledning 2×0,75mm² og wire. Driver placeret i baldakin.

Pendlen leveres med DALI styring til dæmpning af lys.

Brand

Louis Poulsen

Hvis vi siger koglen og PH-lampen, så ved de fleste, hvad vi taler om. Louis Poulsen er uden sammenligning én af de mest kendte danske lampeproducenter. De meste kendte og populære lamper i sortimentet er den klassiske PH lampe (opkaldt efter Poul Henningsen), som har eksisteret og overlevet på fornemmeste vis i flere årtier, og koglen, som blev udviklet i 50’erne. Begge er tidløse klassikere, der oftest går i arv og har stor affektionsværdi for både unge og gamle.

Arkitektonisk og dekorativ belysning

I tæt samarbejde med designere, arkitekter og andre talenter har den kendte lampeproducent etableret sig som en nøgleleverandør af arkitektonisk og dekorativ belysning på det globale marked. Louis Poulsens sortiment spænder fra belysning til private hjem og haver til offentlige steder og store bygninger. Udover deres egne produkter samarbejder de med andre lysfabrikanter for at tilbyde de bedste belysnings-løsninger med afsæt i en forpligtelse til at skabe design, der skaber lys.

Det lette udtryk er populært

Hos elministeren finder du et bredt udvalg af Lois Poulsen-lamper. Én af vores bestsellere er Enigma, som er designet af Shoichi Uchiyama i 2003. Lampen er kendt for sine svævende skærme i helt tynde wirer, som giver et let og transparent udtryk.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

42W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Lumen

2307

Lumen/Watt

55

Dæmpning

Farve

Vægt

12kg

IP

20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter