Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Lampefeber Mini Bossa pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Lampefeber
  • Lampefeber Mini Bossa pendel grå Elministeren
  • Lampefeber Mini Bossa pendel Elministeren
3.595,00 kr
3.595,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Lampefeber Mini Bossa pendel er en moderne og smuk lampe, som samtidigt er et enormt innovativt brasiliansk produkt. Ved at placere hænderne på siden af lampeskærmen, kan man justere hvor meget lys, der komme ud foroven og hvilken stemning lampen skal give. Ledningen er en snoet kvalitets stofledning Lampen har fået flere priser for sit design og kommer fra det brasilianske firma Lumini.

Ø 19,5cm

H: 11,5cm  + 2mtr stofledning

230V Max 48W Sokkel G9

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

48W

Fatning

G9

Farve

, ,

IP

20

Om producenten
Kvalitet, eksklusivt design samt nøje udvalgte leverandører. Det er tre af kendetegnene bag det danske firma Lampefeber, der siden 1992 har specialiseret sig i nytænkende og klassiske lamper.

Dansk belysningsfirma i international liga

De fleste lamper er importeret fra lande som Italien, Spanien og Tyskland. Lande som alle er kendte for deres flotte design og kvalitetsprodukter. Det er én af årsagerne til, at lamperne bliver solgt til kunder i hele Skandinavien. Lampefeber sætter en ære i at medtænke detaljen og originaliteten i alle deres produkter, hvilket gør det spændende at gå på opdagelse blandt lamperne

Gazelle-prismodtager fire gange

Lampefeber har igennem årene vundet adskillige priser og anerkendelser. De har blandt andet vundet Gazelle-prisen fire gange. En pris, der gives til et firma med en sund forretning og med stærk økonomisk vækst. Ligesom de har vundet Reddot Design prisen. Senest har de i 2013 vundet designprisen på Formland-messen i Herning for lampen Tilt, der er designet af firmaet NYTA og som forhandles her hos Elministeren. Ligesom vi forhandler de populære lamper som Marset og Studio Italia Design.

Læs mere