Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

HVL Group Bowery væglampe

Til forrige side
Nyhed
  • Hudson Valley Group Bowery væglampe 3701 AOB CE Elministeren
  • Hudson Valley Group Bowery væglampe 3701 PN CE Elministeren
Hudson Valley Lighting Group
3.275,00 kr
3.275,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

HVL Group Bowery væglampe giver interiør et skær af luksus og eksklusivitet.

De kantede accentstykker er det bånd, der binder den alsidige Bowery-familie sammen. Fra glaskugleformede bade- og forfængselselementer og store belgiske pendler med linnedskærm til billedlamper med metalskærm og sconces i gammel bronze, alle i forskellige størrelser og overflader, har hvert armatur sin egen følelse og en unik rolle at spille.

Kombiner flere i hele dit hjem for at få et look, der supplerer hinanden uden at være overdrevent koordineret.

Ø: 150mm

H: 325mm

Leveres ekskl. lyskilde og ekskl. ledning
Se også HVL Group Barron væglampe her

Brand

Hudson Valley Lighting Group

Hudson Valley Lighting Group består af fire anerkendte brands samlet af få fælles principper: excellence, designdrevet kultur, fokus på miljøet og commitment til den højest mulige kvalitet. Med udgangspunkt i et stort ingeniør netværk og muligheder,  Hudson Valley Lighting Group prøver hele tiden at have en stort produktprogram og følge med tidens tendenser.

Hudson Valley Lighting rammer en række forskellige stiltyper. De fire brand’s kerne ideér er “out-of-box-experience”- en øjeblikkelig tydelig følelse af built-to-last kvalitet.

Mitzi by HVL er vel-designet, fornuftigt prissætning og baseret med målet om gennemtænkt design belysning som er tilgængeligt. Dette er vores passion. Dette er hvad vi ved. Dette er vidunderlig belysning.

Troy Lighting by HVL  rammer to århundreder af design med følelsen af nysgerrighed, skabe en eklektisk linje af håndskabte lamper, på samme tid sofistikeret and casual, der fremhæver usædvanlige og fleksible  materialer.

Corbett Lighting by HVL er flotte designs, fyldige materialer og håndskabte former som danner rammen i hvilket miljø de udsmykker. Design fra alle vinkler, Corbett’s fantastiske lamper skal opleves for at tro på dem.

Hudson Valley Lighting Group
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E14

IP

IP20

Farve

,

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter