Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

HH LUX Polished Granite 0119 Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: HH LUX
  • HH_Lux_Bordlampe_Polished_0119
  • HH-Lux
  • Polished_Granite_0119
5.495,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Polished Granite er en  meget og yders elegant bordlampe i basalt med polerede sider. Denne klassiske bordlampe passer perfekt ind til langt de fleste indretninger, hvor man ønsker kvalitet, et elegant og tidløst udtryk med unikke detaljer.

Beskrivelse af materialet: Basalt stenen udspringer fra lave, når en vulkan udspringer ned over landskabet og størkner og bliver til sten.

 

Lampen leveres i en filtpose.

Højde: 50 cm
230 v
Led pære med 3-trins dæmper
Lampeskærm i hvid medfølger. Str. ø 23cm
Vægt ca 5 kg

Om producenten
HH_Lux_Design
HH LUX som ejes af Helle Haslund Hollen og Visti Hollen startede op i efteråret 2017 på baggrund af en stor passion for granit- og natursten, som er udspringer til idéen med at skabe lækkert design og unikke, håndlavede produkter til din bolig – med fokus på lamper og lys. Vi kan godt lide at fortælle historien om at HH LUX giver hvert produkt et unik design, da den er lavet af sten og der er ingen sten, der er ens. Designet er nordisk inspireret og der laves løbende nye designs i form og farver, hvor det unikke og klassiske look bevares. Vi producerer og designer selv vores lamper på vores værksted ved Hobro i Himmerland og kan godt lide at have fokus på de natur materiale der “næsten” er udenfor døren. Alle sten bliver nøje udvalgt, til hver enkelte lampe. Vi kan godt lide at trække naturen ind i boligen, hvor vi bruger lamperne til noget funktionelt med lys og til at style med. Vores look og design på lamperne signalerer et råt og nordisk design. Dog er det nordiske design meget kendt for de fine kanter og linjer, hvor vi har valgt at fremhæve det rå og klassiske look. Lamperne er alle klassiske og lavet i et tidsløst design, og materialerne betyder at hver eneste lampe har sin egen sjæl og er ganske unik. Lamperne er tidsløse og er velegnede til mange forskellige indretning stile. Lamperne er en hylets til den nordiske stil, og trækker naturen med ind i boligen med et flot udtryk og hvor bæredygtigheden er i høj kurs.