Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

HH LUX Liv Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: HH LUX
Nyhed
  • HH Liv Rust Bordlampe
4.675,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

HH LUX Liv Bordlampe er en elegant model af lamper i et unikt dansk design og en klassisk nordisk stil. De gode danske håndværkstraditioner står bag den imponerende håndlavet lampe.

Lampen er lavet af poleret grønt marmor og lampens skærm har en smuk patineret overflade, der er håndmalet i rustfarvet.

Kombination af disse smukke elementer skaber både et eksklusivt look, pæn og dekorativ belysning.

HH LUX Liv Bordlampe spreder et varmt og smukt lys, når lampen tændes.

Hvis du vil have et rustik præg og en hyggelig atmosfære i hjemmet, vil Liv bordlampe være både fantastisk at bruge som et dekorativt kontrastelement og at fremhæve indretningen i boligen.

Liv bordlampe er velegnet til mange til mange forskellige indretninger og stilarter.

Leveres med LED lyskilde.

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Max. wattage

40W

Størrelse

Ø25cm/H:50cm

Materiale

Grønt Marmor

Vægt

2kg

Om producenten
HH LUX ejes og succesfuldt drives af Helle Haslund Hollen og Visti Hollen siden 2017.  Den store passion for granit- og natur sten har ført til at skabe udsøgt design og unikke, håndlavede lamper i den nordiske stil til bolig og erhverv. Hver lampe repræsenterer et klassisk og tidløst design og hver sten er omhyggeligt udvalgt, så den samlede æstetik står helstøbt og hver lampe har sin egen sjæl. Som hyldesten til den nordiske stil har hver lampemodel deres eget nordisk navn. Marmorserien har pigenavne, der giver den polerede sten en feminin fremtoning og et elegant og smuk udtryk. Basalt og granit serien har drengenavne, der giver solid sten en kraftfuld maskulin fremtoning og energi med en særlig charme. Produkterne er fremstillet på eget værksted i Himmerland i tæt samarbejde med danske leverandører, som sikrer den høje danske kvalitet og de gode danske håndværkstraditioner. Disse eksklusive lamper er velegnede til moderne indretninger og forskellige stilarter.