Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

HH LUX Johan Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: HH LUX
Pladsholder
4.045,00 kr
4.045,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

HH LUX Johan Bordlampe er en spændende model af lamper i et unikt dansk design og en klassisk nordisk stil.

De gode danske håndværkstraditioner står bag den imponerende håndlavet lampe.

Lampen er lavet af sort vulkansk basalt, hvor hver sten har sit eget præg, da ingen af stenene er ens. Lampens skærm har en smuk patineret overflade, der er håndmalet i rustfarvet.

Kombination af disse smukke elementer skaber både et eksklusivt look og dekorativ belysning.

HH LUX Johan Bordlampe spreder et varmt og smukt lys, når lampen tændes.

Hvis du vil have et rustik præg og en hyggelig atmosfære i hjemmet, vil Johan bordlampe være både fantastisk at bruge som et dekorativt kontrastelement og at fremhæve indretningen i boligen.

Bordlampen er hele 50cm høj og fodpladen kan vælges mellem stål eller messing.

Leveres med LED lyskilde.

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Max. wattage

40W

Materiale

Sort Basalt

Størrelse

Ø25cm/H:50cm

Fod

15x15cm

Fodplade

Stål, Messing

Vægt

5kg

Om producenten
HH LUX ejes og succesfuldt drives af Helle Haslund Hollen og Visti Hollen siden 2017.  Den store passion for granit- og natur sten har ført til at skabe udsøgt design og unikke, håndlavede lamper i den nordiske stil til bolig og erhverv. Hver lampe repræsenterer et klassisk og tidløst design og hver sten er omhyggeligt udvalgt, så den samlede æstetik står helstøbt og hver lampe har sin egen sjæl. Som hyldesten til den nordiske stil har hver lampemodel deres eget nordisk navn. Marmorserien har pigenavne, der giver den polerede sten en feminin fremtoning og et elegant og smuk udtryk. Basalt og granit serien har drengenavne, der giver solid sten en kraftfuld maskulin fremtoning og energi med en særlig charme. Produkterne er fremstillet på eget værksted i Himmerland i tæt samarbejde med danske leverandører, som sikrer den høje danske kvalitet og de gode danske håndværkstraditioner. Disse eksklusive lamper er velegnede til moderne indretninger og forskellige stilarter.