Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

HH LUX Gro Pendellampe

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: HH LUX
  • HH LUX Gro Pendellampe
3.650,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

HH LUX Gro Pendellampe er et enestående håndlavet pendellys, der har et helt unik dansk design i den nordiske stil.

Lampeskærmen har en smuk med masser af struktureret overflade, der er formalet med beton. Lampens rå look uanset om sin enkelhed tiltrækker med eksklusivitet og ædel nuance af grå farve giver æstetisk udtryk og kvalitet.

Den smukke og stilfulde HH LUX Gro pendellampe skaber indbydende og behageligt flot lysindfald og passer så godt ind til moderne skandinaviske interiører.

Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp niveauer.

Lampeskærmen er 26cm høj, 35cm i diameter og leveres med 3m ledning.

Pendellampen velegnet til forskellige nordiske indretninger og vil utvivlsomt skabe en attraktiv dekorativ accent i rummet.

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Lyskilde

LED 3-trins dæmp

Materiale

Beton

Størrelse

Ø35cm/H:26cm

Ledning

300cm

Vægt

2kg

Om producenten
HH LUX ejes og succesfuldt drives af Helle Haslund Hollen og Visti Hollen siden 2017.  Den store passion for granit- og natur sten har ført til at skabe udsøgt design og unikke, håndlavede lamper i den nordiske stil til bolig og erhverv. Hver lampe repræsenterer et klassisk og tidløst design og hver sten er omhyggeligt udvalgt, så den samlede æstetik står helstøbt og hver lampe har sin egen sjæl. Som hyldesten til den nordiske stil har hver lampemodel deres eget nordisk navn. Marmorserien har pigenavne, der giver den polerede sten en feminin fremtoning og et elegant og smuk udtryk. Basalt og granit serien har drengenavne, der giver solid sten en kraftfuld maskulin fremtoning og energi med en særlig charme. Produkterne er fremstillet på eget værksted i Himmerland i tæt samarbejde med danske leverandører, som sikrer den høje danske kvalitet og de gode danske håndværkstraditioner. Disse eksklusive lamper er velegnede til moderne indretninger og forskellige stilarter.