Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

HH LUX Fenris Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: HH LUX
Pladsholder
3.395,00 kr
3.395,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

HH LUX Fenris Bordlampe kommer i enestående dansk design, der er nordisk inspireret og vil trække naturens harmoni ind i boligen.

Denne model er et unikt håndværk, der er fremstillet af mørk granit sten og bevarer råt look på alle fire sider.

Hvis du elsker ægte håndlavet eksklusivitet og en klassisk tidløs stil, vil denne stenlampe samtidig passe godt ind i moderne interiører.

HH LUX Fenris Bordlampe med sjæl bliver et smukt og dekorativt blikfang, der skaber et varmt lys og behagelig atmosfære i rummet.

Perfekt som dekorativ belysning til indretning af både boliger og erhverv.

Leveres med LED lyskilde med 3-trins dæmp.

Lampen er hele 50cm høj og skærmen kan vælges mellem sort og hvid.

Leveres i en miljøvenlig filtpose, så den er nem at transportere.

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

E27

Størrelse

Ø25cm/H:50cm

Materiale

Mørk Granit

Farve

,

Vægt

3kg

Om producenten
HH LUX ejes og succesfuldt drives af Helle Haslund Hollen og Visti Hollen siden 2017.  Den store passion for granit- og natur sten har ført til at skabe udsøgt design og unikke, håndlavede lamper i den nordiske stil til bolig og erhverv. Hver lampe repræsenterer et klassisk og tidløst design og hver sten er omhyggeligt udvalgt, så den samlede æstetik står helstøbt og hver lampe har sin egen sjæl. Som hyldesten til den nordiske stil har hver lampemodel deres eget nordisk navn. Marmorserien har pigenavne, der giver den polerede sten en feminin fremtoning og et elegant og smuk udtryk. Basalt og granit serien har drengenavne, der giver solid sten en kraftfuld maskulin fremtoning og energi med en særlig charme. Produkterne er fremstillet på eget værksted i Himmerland i tæt samarbejde med danske leverandører, som sikrer den høje danske kvalitet og de gode danske håndværkstraditioner. Disse eksklusive lamper er velegnede til moderne indretninger og forskellige stilarter.