Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Halo Design Ice Drops pendel Ø23

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Halo Design
  • Halo Design Ice Drops Ø23
1.395,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Halo Design Ice Drops pendel Ø23 designet af Michael Waltersdorff er en dråbeformet glaspendel i et tidsløst design. Strukturen i glasset giver en dekorativ og behagelig belysning.

Halo Design Ice Drops pendel Ø23 giver rig mulighed for at sætte den pærer i man ønsker til at skabe den rette stemning. Det anbefales at der benyttes LED pærer.

Fatningen er fastgjort til et flot designet mellemgangsstykke i børstet stål, som afslutter overgangen fra glas til ledningen.

230V
Max 60W – E27 sokkel

Ø: 23cm
H: 34cm

Leveres inkl. 2,5mtr sort stofledning og ekskl. lyskilde

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E14

Farve

Størrelse

Ø17cm

IP

20

Om producenten
Halo Deisgn logo Elministeren

Let’s turn the light on, lyder det fra Halo Design, som er funktionel belysning funderet på over 25 års erfaring. Siden 1994 har Halo Design med Michael Waltersdorff i spidsen skabt smukke designerlamper i dansk design og kvalitet. Afsættet var dengang og nu at skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger.

Teknologi, viden og æstetik

Michael Waltersdorff arbejder konsekvent ud fra treklangen teknologi, viden og æstetik. Det betyder, at alle Halo-lamper har et enkelt og elegant design baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger. Halo Design står blandt andet bag Drops Pendel, som vi forhandler her på siden. Det er en populær lampe, som har fundet indpas i mange skandinaviske hjem.

Det personlige touch

Halo-lamperne leger med lys, materialer og alternative måder at udtrykke dem på. Samtidig har du som forbruger mulighed for at være medbestemmende på de fleste af lamperne i forhold til fx pærer. Det betyder, at du kan skabe din unikke lampe ud fra den stemning og det æstetiske udtryk, som du ønsker og har behov for.

Læs mere