Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Halo Design Direct Pendel

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: Halo Design
tilbud
  • Halo Design Direct Pendel
1.299,00 kr
1.599,00 kr Spar 19% eller 300,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Halo Design Direct Pendel knytter sig til en spændende lampeserie, der yderlige består af væglampe, bordlampe og gulvlampe.

Direct kombinerer en smuk syntese af en konisk formet skærm med elementer af marmor, messing og sortmatteret metal. Med de rene linjer skaber pendlen en smuk belysning, hermed få du retningsbestemte lysstråler med direkte fokus.

Halo Design Direct Pendel måler 11cm i diameter og 27,5cm i højde. Brug GU10 fatning til lyskilde med et forbrug på 7W.

Velegnet til energibesparende eller LED lyskilder.

Designet af Tom Stepp

GTIN: 5705639718108

Brand

Halo Design

Let’s turn the light on, lyder det fra Halo Design, som er funktionel belysning funderet på over 25 års erfaring. Siden 1994 har Halo Design med Michael Waltersdorff i spidsen skabt smukke designerlamper i dansk design og kvalitet. Afsættet var dengang og nu at skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger.

Teknologi, viden og æstetik

Michael Waltersdorff arbejder konsekvent ud fra treklangen teknologi, viden og æstetik. Det betyder, at alle Halo-lamper har et enkelt og elegant design baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger. Halo Design står blandt andet bag Drops Pendel, som vi forhandler her på siden. Det er en populær lampe, som har fundet indpas i mange skandinaviske hjem.

Det personlige touch

Halo-lamperne leger med lys, materialer og alternative måder at udtrykke dem på. Samtidig har du som forbruger mulighed for at være medbestemmende på de fleste af lamperne i forhold til fx pærer. Det betyder, at du kan skabe din unikke lampe ud fra den stemning og det æstetiske udtryk, som du ønsker og har behov for.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

GU10

Lyskilde

Medfølger ikke

Dæmpning

Max. wattage

7W

Materiale

Marmor/Metal

Størrelse

Ø11cm/H:27,5cm

Ledningslængde

300cm

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter