Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Halo Design DC gulvlampe sort

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Halo Design
  • Halo Design DC gulvlampe sort
  • Halo Design DC gulvlampe sort_1
1.975,00 kr
1.975,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Halo Design DC gulvlampe sort er en helt unik lampe serie tegnet og designet af Michael Waltersdorff.

En lækker gulvlampe hvor man kan dreje lampehovedet, Ø18cm, og rette lyset i den vinkel man synes passer bedst.

En super flot kombination mellem metal, træ og aluminiums skruer på siden, der som en helhed giver Halo Design DC gulvlampe sort en smuk kontrast i rummet.

230V
Max 40W – E27 sokkel

Ø: 18cm
H: 150cm

Leveres inkl. ledning m/afbryder og ekskl. lyskilde

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E27

Farve

Størrelse

1 arm, 2 arme

IP

20

Om producenten
Halo Deisgn logo Elministeren

Let’s turn the light on, lyder det fra Halo Design, som er funktionel belysning funderet på over 25 års erfaring. Siden 1994 har Halo Design med Michael Waltersdorff i spidsen skabt smukke designerlamper i dansk design og kvalitet. Afsættet var dengang og nu at skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger.

Teknologi, viden og æstetik

Michael Waltersdorff arbejder konsekvent ud fra treklangen teknologi, viden og æstetik. Det betyder, at alle Halo-lamper har et enkelt og elegant design baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger. Halo Design står blandt andet bag Drops Pendel, som vi forhandler her på siden. Det er en populær lampe, som har fundet indpas i mange skandinaviske hjem.

Det personlige touch

Halo-lamperne leger med lys, materialer og alternative måder at udtrykke dem på. Samtidig har du som forbruger mulighed for at være medbestemmende på de fleste af lamperne i forhold til fx pærer. Det betyder, at du kan skabe din unikke lampe ud fra den stemning og det æstetiske udtryk, som du ønsker og har behov for.

Læs mere