Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Halo Design Baroni pendel Ø30

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Halo Design
  • pendel-Oe30-kobber-Elministeren.jpg
1.249,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Halo Design Baroni pendel Ø30 er en flot og velkendt lampe som har gjort mange hjem værdighed.

Leveres inkl. 1.8mtr ledning samt metaltop i kobber.

Ø 30cm

H: 21.5cm

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

18W

Fatning

G9

Dæmpning

Farve

Størrelse

Ø30cm

IP

20

Om producenten
Halo Deisgn logo Elministeren

Let’s turn the light on, lyder det fra Halo Design, som er funktionel belysning funderet på over 25 års erfaring. Siden 1994 har Halo Design med Michael Waltersdorff i spidsen skabt smukke designerlamper i dansk design og kvalitet. Afsættet var dengang og nu at skabe lys baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger.

Teknologi, viden og æstetik

Michael Waltersdorff arbejder konsekvent ud fra treklangen teknologi, viden og æstetik. Det betyder, at alle Halo-lamper har et enkelt og elegant design baseret på moderne teknologi og funktionelle designløsninger. Halo Design står blandt andet bag Drops Pendel, som vi forhandler her på siden. Det er en populær lampe, som har fundet indpas i mange skandinaviske hjem.

Det personlige touch

Halo-lamperne leger med lys, materialer og alternative måder at udtrykke dem på. Samtidig har du som forbruger mulighed for at være medbestemmende på de fleste af lamperne i forhold til fx pærer. Det betyder, at du kan skabe din unikke lampe ud fra den stemning og det æstetiske udtryk, som du ønsker og har behov for.

Læs mere