Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Glamox natsænkningsmodul TRX f/ET

Til forrige side
Type: Varmepaneler TilbehørProducent: Glamox
139,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Her findes det smarte Glamox natsænkningsmodul TRX f/ET som passer til termostat af typen ET.

Natsænkningsmodulet skal benyttes via timer som indkobler og aktiverer modulet, som derefter sænker temperaturen med 5° C eller 15° C.

Produktspecifikationer
Spænding

,

Om producenten
glamox logo
Glamox er et førende belysningsbrand til de professionelle markeder onshore og offshore. Glamox har et komplet produktsortiment til skoler, sundheds-faciliteter, industrielle bygninger, hoteller og restauranter.

Energieffektive og nemme at installere

Glamox' mange produkter er alle af høj teknisk kvalitet og findes til en lang række anvendelsesområder, fx parkeringsanlæg, fællesarealer, kantiner og læringsrum. Produkterne er anerkendte for at være energieffektive og nemme at installere. Glamox blev grundlagt i 1947 af opfinder og ingeniør Birger Hatlebakk fra Norge. I dag er Glamox en verdenskendt virksomhed med over 1200 medarbejdere.

Lærredet for en lysdesigner er sort

Alle Glamox-produkter er udviklet i tæt samarbejde med anerkendte designere fra hele verdenen. "Lærredet for en lysdesigner er sort” lyder det blandt andet fra designer Vesa Honkonen. Designernes fælles indgang til designet er, at produktet skal skabe en oplevelse af behagelige, fleksible og stimulerende arbejdsmiljøer, der øger effektiviteten. Samtidig er produkterne udviklet og testet af teknikere på egne forsknings- og testfaciliteter. Det betyder, at alle produkter er fremstillet og certificeret i overensstemmelse med relevante kvalitets- og miljøstandarder baseret på den nyeste teknologi og ekspertise samt flere generationers erfaring.

Læs mere