Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Frandsen Hitchcock bordlampe – Matsort

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Frandsen Group
Nyhed
  • Frandsen Hitchcock bordlampe matsort Elministeren
frandsen-group-logo
1.745,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Frandsen Hitchcock bordlampe – Matsort har et skarpt design og et funktionelt lys.

Bordlampen er baseret på Hitchcock’s dygtige hoved, retter lyset hvor det er ønsket  Det er muligt, at tilte lampehovedet op og ned, så lyset falder præcist hvor der er brug for det og ikke blot en tilfældig lyskegle.

Brug lampen som bordlampe i vindueskarmen eller som arbejdslmape ved skrivebordet.

Højde 57cm

Lampen leveres med 2mtr sort stofledning m/monteret afbryder.

Leveres ekskl. E27 lyskilde max. 40W.

 

Se også Hitchcock gulvlampe

GTIN: 29606551001

Brand

Frandsen Group

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.
Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning.
Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

Læs mere

frandsen-group-logo

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter