Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Frandsen Ball Pendel Ø18 – Mat Nude

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Frandsen Group
  • Frandsen Ball pendel ø18 mat nude
569,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Frandsen Ball pendel Ø18 er en klassiker og skaber harmoni og genkendelighed uanset hvor den bruges.

Den passer ind lige fra børneværelset til køkkenet til entre. Den fås i et utal af farver og du finder med garanti en farve som passer netop til dig.

230V
Ø18cm

Leveres inkl. 2mtr stofledning og ekskl. lyskilde E27, max. 40W

Om producenten
frandsen-group-logo

Frandsen har skabt og markedsført et bredt sortiment af designlamper siden 1968. Mange af Frandsens lamper er blevet nutidige klassikere, og firmaet fortsætter sin innovative tilgang til lys og indretning med to årlige kollektioner.

Siden starten har Frandsen fortolket det bedste af skandinavisk lysdesign og æstetik. Virksomheden designer og producerer selv sine lamper for at sikre den optimale kvalitet. Lamperne fremstilles i de bedste materialer ud fra filosofien, at godt design fortjener at leve længe.

Med over 50 års erfaring formår fabrikken at virkeliggøre designernes visioner i form af funktionelle og smukke lamper. Frandsen producerer lamper til den kræsne forbruger, der gerne vil gå et ekstra skridt i sin boligindretning. Frandsen lægger vægt på at fremstille lamper i smukke og gedigne materialer, som signalerer kvalitet og god smag. Lamperne og belysningen er nemlig en vigtig del af det signal, et hjem sender til sine gæster.

Læs mere