Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Frama Diamond Light cognac

Til forrige side
Type: LED-lyskilder E27Producent: Frama
  • Frama Diamond light cognac Elministeren
  • Frama Diamond light cognac Elministeren_1
279,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Frama Diamond Light cognac er lyskilde som passer i de fleste Frama lamper og som fuldender lampen med sin dekorative fremtræden.

H: 105mm
Ø: 105mm

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

18W

Fatning

E27

Farve

Om producenten
Frama logo Elministeren
Enkel geometri og naturlige materialer. Det er DNA’et for den københavnske producent FRAMA. Virksomheden er anerkendt for at have en enkel og ligefrem tilgang til det æstetiske udtryk - uanset om det gælder møbler eller belysning. Deres produkter har rene, innovative linjer, som fungerer godt i det skandinaviske hjem.

Et unikt kreativt felt

FRAMAs blev stiftet i 2008 af Driton Memisi og Niels Strøyer Christophersen. Virksomheden har hovedkontor i hjertet af København. Her arbejdes der ud fra en klar ambition om at placere sig i et kreativt felt mellem de klassiske værdier og den moderne tankegang.

Back-to-basics

Med afsæt i en fælles passion for udtrykket 'Back-to-basics' udnytter FRAMA materialernes fulde potentiale og kombinerer træ, kork, stål, metal og glas på fornemste vis. Fælles for alle produkter fra FRAMA er, at konstruktion og funktionalitet er i fokus. Det er én af grundene til, at lamperne er særligt populære i den enkle, stilerene og rå indretning.

Læs mere