Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Taraxacum 88 C/W pendel

Til forrige side
Type: LoftlamperProducent: FLOS
7.500,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Designet af Giacomo Castiglioni for Flos i 1988

Flos Taraxacum 88 C/W pendel giver et direkte lys. Fremstillet i en struktur af 5 poleret alu trekanter. De 15 klare pærere danner en flot skærm og lampen kan benyttes både som væg- eller loftmonteret.

Ø 610mm

H: 310mm

Leveres ekskl. lyskilder

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

15x5W

Fatning

E27

Farvetemperatur

Lumen

400

Farve

Vægt

2.30kg

Om producenten
Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.