Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Stylos gulvlampe

Til forrige side
Type: LED gulvlamperProducent: FLOS
5.955,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Flos Stylos gulvlampe er en flot klassiker designet af Achille Castiglioni for Flos.

Denne Flos Stylos er en gulvlampe som giver et indirekte og diffuseret lys. Sølvfarvet fod og PMMA søjleformet skærm. Leveres med fodafbryder for de to lyskilder inkl. 2.8mtr ledning..

Ø 355mm fod

Ø 170mm skærm

H: 2mtr

GTIN: 8059607006238
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

1x120W + 1x21W

Fatning

2xE27

Farvetemperatur

Lumen

2452

Farve

Vægt

9.60kg

Om producenten
Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.