Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos String Lights Sphere loftlampe

Til forrige side
Type: PendlerProducent: FLOS
  • Flos-String-Lights-Sphere-loftlampe-Elministeren.jpg
  • Flos-String-Lights-Sphere-Elministeren.jpg
  • Flos-String-Lights-Sphere_1-Elministeren.jpg
  • Flos-String-Lights-Sphere_2-Elministeren.jpg
5.450,00 kr
5.450,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Flos String Lights Sphere loftlampe er med inspiration i ledningerne som ses ud af vinduet når toget kører gennem landskabet, og derfra har Michael Anastassiades formet denne lette og klassiske Flos String Lights Sphere.

Lampen giver et diffuseret lys. Matsort aluminiumshoved  med  opaliseret skærm. Ophænget sker med en 12 meter ledning med forstærrket Kevlar kappe.

Fås med væg/loft tilslutning i sort eller strømforsyning med gulvafbryder. Tænd/sluk er elektronisk med en optisk mekanisme og lampen kan dæmpes via en Bluetooth Remote applikation som kan downloades til Android eller Apple.

Ø 190mm hoved

H: 160mm hoved

Brand

FLOS

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D’E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen – og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

26W

Fatning

LED

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

93

Lumen

1980

Farve

Model

12meter+vægtilslutning, 22meter+vægtilslutning

Vægt

1.15kg

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter