Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Splügen Bräu pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: FLOS
  • Splugen.jpg
3.499,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Flot arkitektonisk Flos Splügen Bräu pendel designet af Giacomo Castiglioni tilbage i 1961 – evig klassisk

Flos Splügen Bräa pendel er udført i poleret aluminium og giver et direkte lys. Indvendig er alu-reflektor for optimal udstråling. Leveres inkl. 2,2mtr ledning og hvidlakeret roset til loftophæng.

Ø 360mm

H: 210mm +2200mm til roset

Leveres ekskl. lyskilde

GTIN: 8059607022450

Brand

FLOS

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D’E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen – og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

8W

Fatning

E27

Farvetemperatur

Farve

Lumen

560

Vægt

1.50kg

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter