Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Rosy Angelis gulvlampe

Til forrige side
Type: LED gulvlamperProducent: FLOS
3.999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Flos Rosy Angelis gulvlampe er designet af Philippe Starck tilbage i 1994, men stadig en klassiker

Den velkendte form egner sig til alle typer installationer og er tidsløs i sit udtryk.

Flos Rosy Angelis gulvlampe giver et diffuseret lys. Skærme er lavet i specielt ultra-let stof. Gråmalet alu-ben. Der er monteret lysdæmper inde på samlingen af ben under skærm og lyset kan dæmpes fra 0-100% samt 2,5mtr ledning.

Ø 460mm skærm

H: 1780mm

Ø 580mm ben udfoldet

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

8W

Fatning

E27

Dæmpning

Farvetemperatur

Lumen

740

Farve

Vægt

1.60kg

Om producenten
Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.