Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Miss Sissi bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: FLOS
  • Flos Miss Sissi bordlampe lilla Elministeren
  • Flos Miss Sissi bordlampe hvid Elministeren
840,00 kr
840,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Flos Miss Sissi bordlampe er designet af Philippe Starck.

Lampekroppen og diffuseren er lavet af støbt indfarvet polycarbonat.

H: 284mm
Ø 143mm skærm

Leveres inkl. lyskilde og med 1,20mtr ledning

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W Hvid – 60W Lilla

Fatning

E14

Farvetemperatur

Farve

,

Vægt

1.50kg

Om producenten

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.