Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos May Day bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: FLOS
  • Flos May Day LED bordlampe orange Elministeren
  • Flos May Day LED bordlampe sort Elministeren
750,00 kr
750,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Flot klassiker designet af Konstantin Grcic for Flos.

Denne Flos May Day bordlampe som giver et diffuseret lys. Ophæng/håndtag kan også benyttes til oprulning af medfølgende 4.85mtr ledning. Kommer med indbygget afbryder i håndtaget.

Ø 22cm skærm
H: 53cm total

Leveres ekskl. 8.5W, E27 lyskilde

Produktspecifikationer
Farve

,

Spænding

Max. wattage

8.5W

Fatning

E27

Farvetemperatur

Lumen

806

Vægt

0.70kg

Om producenten

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.