Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos D´E Light bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: FLOS
3.500,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Flos D´E Light bordlampe giver et direkte lys.

Ved hjælp af en specielt designet “LightGuide”, giver lampen et optimalt lys flow og komfort. Effektiviteten på denne innovative bordlampe er 98%, hvilket betyder at LED kan bruges ved fuld kraft uden væsentligt energitab.

H: 317mm

B: 216mm

8 pin lader

Kompatibilitet: Udstyr med 8 pin stik.

Juridisk info:

Billeder af iPhone og iPad er benyttet kun for at beskrive funktionalitetne af D´E – Light. Alle rettigheder på trademarks og produkterne iPhone og iPad er eksklusiv ejendom til producenten, og henfører ikke til Flos.

“Made for iPod,” “Made for iPhone,” og “Made for iPad” henfører til et elektronisk udstyr er blevet designet til at forbinde specielt til iPod, iPhone, eller iPad, henholdsvis, og er blevet certificeret af udvikler to at imødekomme Apple performance standards. Apple er ikke ansvarlig for funktionaliteten af bordlampen eller krav til sikkerhed og lovgivningsmæssige krav for belysning.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

5W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Farvegengivelse

85

Lumen

299

Farve

Vægt

1.00kg

Om producenten
Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.