Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Ktribe T1 bordlampe glas

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: FLOS
  • Flos Ktribe T1 led bordlampe glas Elministeren
  • Flos Ktribe T1 led bordlampe glas Elministeren
  • Flos Ktribe T1 led bordlampe glas Elministeren
5.750,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Verdenskendt Flos Ktribe T1 bordlampe glas som er designet af Philippe Starck i 2007.

Flos Ktribe T1 bordlampe glas giver diffuseret lys fra den transparente eller røgfarvede skærm. Foden, stander og diffuserophæng er fremstillet i støbejern med poleret Zamak legering. Injektionsstøbt polycarbonate opal indre diffuser. Ydre diffuser i transparent PMMA.

Ø 315..
H: 560mm

Leveret inkl. lyskilde pg lysdæmper på medfølgende 1.65mtr ledning.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

21W

Fatning

E27

Dæmpning

Farvetemperatur

Lumen

2452

Farve

Vægt

4.60kg

Om producenten

Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.