Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Flos Glo-Ball T2 LED bordlampe

Til forrige side
Type: LED bordlamperProducent: FLOS
Nyhed
6.250,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Flos Glo-Ball T2 LED bordlampe er en klassiker designet af Jasper Morrison

Den velkendte form egner sig til alle typer installationer og er tidsløs i sit udtryk.

Flos Glo-Ball T2 LED bordlampe giver et diffuseret lys. Diffuseren består af et eksternt håndblæst glas. Stålramme til diffuseren med gråmalet stålarm og fod. Der er formonteret 1.9mtr ledning på foden og med dæmper monteret på ledningen.

Ø 330mm fod

Ø 450mm glas

H: 790mm

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

205W

Fatning

E27

Dæmpning

Farvetemperatur

Farve

Vægt

12.20kg

Om producenten
Lamperne fra italienske FLOS (grundlagt 1962) er anerkendte for deres høje kvalitet. FLOS er også kendt for at arbejde tæt sammen med en lang række af verdens ledende designere, fx brødrene Castiglioni og Phillippe Starck. I Danmark oplever vi, at FLOS stormer frem. Særligt deres berømte klassikere Arco og Glo-Ball er populære.

Prisvindende producent

De elegante lamper passer ind i de fleste hjem og overrasker med unikke detaljer. Fx mundblæste skærme og skyggeeffekter. Det er således ikke uden grund, at den italienske producent har vundet en lang række priser for godt og nytænkende design. Med dette afsæt har de i den grad formået at sætte sig selv på verdenskortet med italienske klassikere inden for moderne industrielt design.

Phillippe Starck og integration af Apple-teknologi

D'E-light med LED-lyskilde er navnet på en bordlampe fra FLOS (designet af Philippe Starck). Det særlige ved denne lampe er, at den kan bruges til apple ipod, apple iphone og apple ipad. Du oploader blot din gadget direkte på lampen - og har dermed lys og teknologi et og samme sted. En oplagt lampe på arbejdsbordet.